Егзотични дестинации кои се најефтини во лето

Егзотични дестинации кои се најефтини во лето

Booking.com неодамна откри пет летни дестинации кои се најисплатливи во текот на летните месеци и можете да заштедите до 50 проценти од нивната вистинскацена во сезона. Видете ја листата:

Córdoba, Spain
Patong, Thailand
New Orleans, USA
Salvador, Brazil
Gold Coast, Australia