Една објава на Instagram на Анлела Сагра чини 14.500 евра

Една објава на Instagram на Анлела Сагра чини 14.500 евра

Доволно е да се каже дека оваа Instagram убавица ја следат повеќе од 11 милиони луѓе, а од спонзорирани објави на социјалната мрежа досега има заработено 3,4 милиони евра.

Анлела Сагра е фитнес инструкторка која решила нејзината најголема страст да ја спои со природната убавина и да заработи од тоа на социјалните мрежи.

Една нејзина спонзорирана објава на Instagram чини 14.500 евра, што е далеку повеќе од годишната плата на еден Македонец.