Ед Ширан стана татко

Ед Ширан стана татко

29-годишниот музичар сподели фотографија со порака, во која споделува дека со сопругата Шери Сиборн добија ќеркичка.

Бебенцето го добило името Лира Антарктика Сиборн Ширан.