Ед Ширан ќе стане татко

Ед Ширан ќе стане татко

Ед Ширан и Шери Сиборн ќе станат родители.

Познатиот пејач и неговата сопруга ја чуваат бременоста во тајност. 28-годишната спортска обожавателка треба да се породи до крајот на летото.