Ед Ширан е женет!?

Ед Ширан е женет!?

Ед Ширан конечно ги потврди гласините за бракот меѓу него и Шери Саборн.

Ова се случи во видео каде изведувачот зборуваше за неговиот нов албум “Бр. 6 проект за соработка “, кој излезе во петокот.

Во една од песните “Запомни ми го името”, Ширан ја нарече својата девојка “мојата сопруга”. Тој признава дека церемонијата се случила откако била напишана песната, но било јасно дека заедно со Шери тие би биле веќе семејство за време на снимањето.

Двајцата ја објавија својата свршувачка во 2018 година на Инстаграм, знаејќи дека Ширан го поставил важното прашање пред Нова Година. Ова не е прв пат пејачот да зборува за неговата свадба.