Две пејачки во ист фустан

Две пејачки во ист фустан

Жолтиот фустан со цветови, кој е дел од пролетната колекција на модниот бренд Гучи, се допадна на многу пејачки низ светот.

Прво Кети Пери ја носеше во Јуни, кога во неа го снимаше видео записот Feels, во соработка со Келвин Харис и Фарел.

Неколку месеци подоцна, регионалната ѕвезда Северина позираше во идентичен фустан, кој иначе чини        3 930 евра.

И додека Севе го комбинираше фустанот само со венчалниот прстен, Кети носеше сребрен накит во текот на фотографирањето.

Според вас на кого подобро и стои?