Дуа Липа во рекламна кампања за YSL

Дуа Липа во рекламна кампања за YSL

 Дуа Липа започна соработка со познатиот бренд Yves Saint Laurent,  за кампањата на новиот женски парфем. 

 е опишан како сензуален кој вклучува ноти на дива орхидеја, ванила и лавандер.