Дуа Липа најави онлајн концерт

Дуа Липа најави онлајн концерт

Дуа Липа го најави нејзиниот онлајн концерт.

Познатата пејачка на својот инстаграм профил го најави концертот а воедно ги повика и своите обожаватели да си го купат својот билет за истиот.