Дуа Липа и Ајзак Кару на премиера

Дуа Липа и Ајзак Кару на премиера

Дуа Липа го покани својот сакан Ајзак Кару на премиера. Парот зачекори на синиот тепих на светската премиера на „Alita: Battle Angel“.

23-годишната пејачка беше облечена во фустан од високата мода на Армани.