Дуа Липа е во врска со Анвар Хадид

Дуа Липа е во врска со Анвар Хадид

Дуа Липа и Анвар Хадид со бакнеж ја потврдија нивната врска пред јавноста.

23-годишната пејачка со потекло од Косово и 20-годишниот брат на моделите Џиџи и Бела Хадид беа фотографирани додека си разменуваа нежности на музички фестивал во Лондон.