Дрејк покрај убавиот глас, на своите концерти го покажува големото срце и храброста!

Oна по кое е познат раперот Дрејк е тоа дека тој им пружа заштита на своите обожаватели.

?

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Познатиот пејач за време на неговиот настап во Сиднеј забележа како еден фан ги преминува границите и не се однесува соодветно со девојка во толпата. Во видеото кое е објавено од негов обожавател може да се види како му упатува закани кои ќе ги примени доколку не престане со однесувањето.

Дрејк со оваа постапка воодушеви многумина, но и покажа дека освен прекрасен глас поседува и други прекрасни квалитети.

Mans said he was gonna fuck him up ?

A post shared by Drake Fanpage (@aubsessed_86) on