Доминиканската Република како совршено место за одмор!!!

Доминиканската Република како совршено место за одмор!!!

Францускиот блогер Бруно Малтор е познат по своите фотографски серијали кои ги прави ширум светот. Неодамна тој отпатува за Доминиканската Република каде што го документираше регионот во најдобро светло. И најмалку што можеме да кажеме е дека овие фотографии нè тераат да сакаме да ја посетиме Доминиканската Република што е можно побрзо!!!