Доказ дека килограмите некому добро стојат

Доказ дека килограмите некому добро стојат

По ерата на слабост која доминираше кај познати личности, многу ѕвезди одлучија да ја вратат тежината. Тие изгледаат одлично.

Слабиот изглед и конфекцискиот број 0 се симбол на убавината во Холивуд во текот на изминатата деценија, а во последните неколку години, по промовирањето на бујните облини, работите почнаа да се менуваат.

Толку многу познати личности заборавиле на исцрпувачките диети и се посветиле на здравата исхрана. Како нивната тежина растеше, така и женствените облини.

Хилари Даф

Парис Хилтон (2002 и сега)

Кира Кнајтли (2001 и сега)

Линзи Лохан (2009 и сега)

Денис Ричартс (2013 и сега)