Доделуваме маица и шоља за еспресо во соработка со Friday Shop

Доделуваме маица и шоља за еспресо во соработка со Friday Shop

Здраво дечки, имаме супер акција за вас. Во соработка со првата онлајн продавница за мажи кај нас, www.fridayshop.mk за двајца од вас доделуваме една маица од колекцијата на Friday Shop за сезона пролет лето 2019 и една уникатно дизајнирана еспресо шоља од колекцијата Jazz.

Се што треба да направите е да го тагнете во коментар вашиот пријател кој е љубител на еспресо или пак прајтел кој очајно му треба фраерска нова маица 🙂 да ја лајкнете страната на zazabava.com и на Friday Shop и да го споделите на вашиот профил.

Објавата на победникот ќе биде по случаен избор во петок 20 септември во 22:00 часот.