ДОДЕЛЕНИ ПРВИТЕ КАРТИ ЗА ФИНАЛЕТО НА FIFA WORLD CUP 2018 RUSSIA

ДОДЕЛЕНИ ПРВИТЕ КАРТИ ЗА ФИНАЛЕТО НА FIFA WORLD CUP 2018 RUSSIA

Останаа уште две карти за финалето!

Првиот циклус од забавната игра во која најдобриот учесник освои 2 карти за финалето на FIFA World Cup 2018 Russia заврши. Екрем Далип е првиот добитник кој ќе замине во Москва за да го следи во живо финалето на светското првенство. Интерактивната игра е во организација на Скопје Сити Мол во партнерство со Кореа Ауто Трејд – официјалниот дистрибутер за Hyundai на територијата на Македонија и Косово.

Вториот дел од забавната игра е веќе започнат и ќе трае до 3 јули. Најдобриот со употреба на фудбалски вештини ќе може да освои патување за две лица на финалето од светското првенство, а за останатите се обезбедени дополнителни награди.

Како најлесно до најдобар резултат?

Преостанаа само уште неколку дена од натпреварувањето, а ние ви претставуваме неколку трикови за тоа како да постигнете најдобар резултат и токму вие да освоите две карти за финалето во Москва.

Првата игра е фудбалскиот билијард. Шутнете и внесете ги сите топки освен црната и белата. Слично е како играњето на класичниот билијард.

Потоа следува фудбал флиперот: Играте двајца и кој прв даде 3 гола тој победува. Една мала тајна. Користете ги спунтовите.

Шутирај прецизно! Протнете ја топката низ една од дупките. Шутирајте лесно и едноставно, без силни движења.

За крај е фудбалскиот голф. Лесно е: силно шутнете за да ја помине точката на искачување, а потоа топката сама влегува во целта.

Не заборавајте, сѐ што ви е потребно е фискална сметка од над 300 денари од било кој локал во Сити Мол и наполнети 18 години за да се регистрирате и учествувате во забавната игра. Зоната за играње и забава ќе биде отворена секој ден за сите посетители од 10 до 22 часот и ќе може да се користи постојано, освен кога се прикажуваат натпреварите од Светското Првенство. Сите натпревари ќе може да се следат во фуд корнерот, кафетериите и во фан зоната.

Бидете и вие дел од фан зоната и играјте за патување на големото финале на FIFA WORLD CUP RUSSIA 2018!