Доделени 23 бубамари на најуспешните за изминатата година

Доделени 23 бубамари на најуспешните за изминатата година

„Златна Бубамара на популарноста“ по 21. пат ги собра македонските јавни личности на едно место и им подари музички спектакл и им измами широки насмевки.

Ова е листата на 23 награди за најуспешните за изминатата година:

A погледнете и дел од атмосферата во салата Борис Трајковски.

Златна БубамараЗлатна Бубамара

Златна БубамараЗлатна БубамараЗлатна БубамараЗлатна БубамараЗлатна БубамараЗлатна БубамараЗлатна БубамараЗлатна БубамараЗлатна БубамараЗлатна БубамараЗлатна БубамараЗлатна БубамараЗлатна БубамараЗлатна БубамараЗлатна БубамараЗлатна БубамараЗлатна БубамараЗлатна БубамараЗлатна БубамараЗлатна БубамараЗлатна БубамараЗлатна БубамараЗлатна БубамараЗлатна БубамараЗлатна Бубамара

Златна БубамараЗлатна БубамараЗлатна БубамараЗлатна БубамараЗлатна БубамараЗлатна БубамараЗлатна БубамараЗлатна БубамараЗлатна БубамараЗлатна БубамараЗлатна Бубамара