Добредојде тексас, дојде есента

Добредојде тексас, дојде есента

Тексасот е единственото парче кое никогаш не излегува од мода, особено кога ќе дојде месец септември, првото парче кое го вадиме од ормарот е тексас кошулата.

Но  ова лето, особено кога се здолништата во прашање, тексасот беше постојано присутен. Но со почетокот на септември, тексас кошулите и комбинизоните ќе земат замав.