Добитна 3ка, Бред Пит, Марго Роби и Леонардо ди Каприо

Добитна 3ка, Бред Пит, Марго Роби и Леонардо ди Каприо

Што се случува кога се собираат ѕвезди како Леонардо Ди Каприо, Марго Роби и Бред Пит? Чист пример на забава, ништо повеќе.

Тоа беше токму случај во последното интервју на трите актери, каде што Пит и Роби се обидуваат да одговорат на прашањето дали Џек од Титаник може да се спаси. Улогата на младиот уметник ја игра самиот Ди Каприо, кој прикажува неверојатна игра, кога има уште 23 години.

Во филмот, во режија на Дејвид Камерон, се раскажува вистинска приказна за потонувањето на најголемиот брод во тоа време, Џек Досон (Ди Каприо) и Роуз Деви Букатер (Кејт Винслет) се запознаваат додека пловат кон Америка и меѓу нив веднаш заискрува љубовта.

За жал, бродот удира во ледена санта и почнува брзо да тоне. Сепак, двајцата љубовници наоѓаат врата во кабината на која Роуз се искачува така што не замрзнува во ледените води на Атлантскиот Океан. Но, Џек останува во водата и конечно умира.

Оваа несреќа на крај тера илјади фанови и до денес да дебатираат дали имало место за уште еден човек врз оваа врата. Самиот Камерон одговарал повеќепати дека крајот е таков, бидејќи од физички причини, ако Џек се качи крај Роуз, тогаш двајцата ќе имаат огромна тежина и многу веројатно ќе потонат.

Сепак, ова не е задоволително за секого, и ова прашање повторно беше покренато неодамна. Овој пат тоа го прашаа колегите на Ди Каприо, Марго Роби и Бред Пит, со кого глумеше во филмот “Едно време … во Холивуд”.

Роби одговори дека ова е најголемата дилема во модерното кино, а поранешниот сопруг на Анџелина Џоли изјави дека ќе треба да го гледа уште еднаш филмот, за да даде точен одговор. Ди Каприо одби да коментира со мала насмевка. Пит се обиде да го поттикне за да добие нешто повеќе, но неговиот колега остана непоколеблив.

Најверојатно овој спор никогаш нема да биде решен, но пак може да уживаат во играта на Марго Роби, Бред Пит, Леонардо ди Каприо, Дакота Фанинг, Ал Пачино, Курт Расел и други во “Едно време … во Холивуд “.