До совршена линија без целулит со неколку чекори

До совршена линија без целулит со неколку чекори

Топлите денови се пред нас, што значи дека наскоро скокнуваме во лесна летна облека. Токму оваа транзиција предизвикува главоболка на многу луѓе затоа што не се задоволни од нивниот изглед, но добра вест е дека сè уште имате време да работите на вашето тело и изглед и да се чувствувате подобро!

Целулитот е непромислен феномен со кој се соочува секоја жена, а фактот што е тешко да се ослободите од него е дополнителен товар. Поточно, за да се елиминира целулитот, постојат неколку фактори што треба да се комбинираат, имено вежбање, исхрана и правилен внес на течности. Целулитот е насобраната вода што најчесто е резултат на неуреден живот, од премалку движење и премногу нездрава храна, така што првиот чекор за да се ослободите од него е воведување здрави избалансирани оброци. Исто така, се препорачува консумирање на здрави природни овошни пијалоци и вода, како и чаеви како зелен чај за разложување на целулитот и детоксикација. Следната работа што треба да направите е да започнете со вежбање. Ние мора да ве разочараме и да кажеме дека не постои волшебно стапче што работи преку ноќ, но ако истраете по еден месец ќе забележите позитивна смена. Се препорачува трчање, пливање, анаеробно вежбање …

Ние ви издвоивме видео во кое имате вежби за помош намалување на целулитот.