Дизни ќе ја објави филмската верзија за Мулан

Дизни ќе ја објави филмската верзија за Мулан во пролет 2020-та година.

Фановите едвај го чекаат ова остварување, а дотогаш може да го погледнете трејлерот.

Истиот е изгледан повеќе од 8 милиони пати досега.