Дибиров ги расположи фановите со една фотка!

Дибиров ги расположи фановите со една фотка!

Тимур Дибиров е еден од најдобрите ракометари на актуелниот европски и македонски шампион Вардар и човек кој повеќе зборува на теренот, а сега реши да направи мала „екскурзија” на социјалните мрежи со фотографијата која ја објави.

Резултат со слика за тимур дибиров

Тој постираше фотографија каде ги објаснил сите техники во друга категорија на своите колеги од редовите на ,,црвено-црните”.

Без разлика, кој како ќе ја разбере содржината на фотографијата, сепак, на крај, таа си ја исполни својата цел и изнуди насмевки кај јавноста.

????

A post shared by Timur Dibirov (@timurdibirov31) on