Ди Каприо ја купи куќата на Моби

Ди Каприо ја купи куќата на Моби

Леонардо Ди Каприо го купи домот на Моби во Лос Анџелес за 4,91 милиони долари. 43-годишниот актер платил речиси половина милион повеќе од оригиналната цена. Имото во англиски стил има пет спални, лоциран во скапата област Los Feliz.

Скоро две години Моби го поправал домот што го купил во 2016-та за 3.4 милиони долари, но тој сè уште не живеел во него.

Но, музичарот е исто така сопственик на соседната вила, каде што поминува дел од своето време.

Во нашата галерија можете да видите како изгледа новиот дом на Ди Каприо: