Џулијен Мур – Уживајте во привилегијата на стареењето

Џулијен Мур – Уживајте во привилегијата на стареењето

Aктерка Џулијен Мур отворено зборува за своите години и животот.

Џулијен која има 56 години позираше за насловната страница на Ин стајл.

Нема да зборуваме за тие мисли. Ах, не. Полнам 40 години. До сега можев да бидам мртва. Затоа уживај во привилегијата да старееш, истакна Мур.

Таа во минатото истакнуваше дека ќе се труди да ги избегнува пластичните хирурзи и дека сака сама да се грижи за својата кожа