Џорџина Родригез го покажа извајаното тело

Џорџина Родригез го покажа извајаното тело

Џорџина Родригез константно провоцира со фотографии на социјалните мрежи.

Последната фотографија што ја постави девојката на Роналдо беше на јахта. Девојката знае како да ги истакне своите совршености.