Џорџ Клуни не ни излезе од дома за да ја запознае Амал

Идната љубов и мајката на неговите деца еден ден само му заѕвони на вратата.

Актерот и режисер, откри дека тој и неговата сопруга се состанаа во едно интервју со Дејвид Летерман кој ја снима емисијата My Next Guest Needs No Introduction за Netflix.

Клуни објасни дека Амал со еден заеднички пријатели дојде до неговата куќа на езерото Комо во 2013 година, на пат кон Кан. Сепак, оној што ја предвидел својата иднина беше неговиот агент.

„Го повикував својот агент, кој рече: ‘Ја сретнав жената која доаѓа во твојата куќа. Ќе ја ожениш’. И навистина така беше “, рече Клуни.

Интересно е дека родителите на Клуни биле заслужни за тие да сè уште билат во контакт.