Џорџ Клуни на премиера на ,,Catch-22“

Џорџ Клуни на премиера на ,,Catch-22“

Во Рим премиерно беше прикажан филмот „Catch-22“ во киното „The Space Moderno“.

Како една од главните ѕвезди во филмот, Џорџ Клуни беше дел од присутните гости. На свечениот настан, 58-годишниот актер ја доби поддршката од својата сопруга Амал. Парот изгледаше заљубено и среќно додека позираше пред фоторепортерите.