Џорџ и Амал Клуни се разведуваат?!

Џорџ и Амал Клуни се разведуваат?!

Брачната двојка која ја чува приватноста и семејниот живот надвор од очите на јавноста, наводно се разведува, а сето тоа се должи на ефектите од животот во изолација поради коронавирусот.

– Џорџ не е навикнат да му се наредува и не го поднесува тоа, а Амал започна да ја гуши целата врска и не и се допаѓа што мора постојано да расчистува по него – рече извор за медиумите, додавајќи дека тој и двајцата се подготвени за развод на бракот тежок 500 милиони долари.

Сепак, нема официјална потврда за наводите, а со оглед дека за нивниот развод веќе се пишуваше неколкупати,овие информации треба да се земат со резерва, сè додека не станат официјални.