Џорџ и Амал Клуни елегантен пар на свечен настан на Omega

Џорџ и Амал Клуни елегантен пар на свечен настан на Omega

Луксузниот бренд за часовници Omega организираше свечен настан по повод 50-годишнината од стапнувањето на Месечината.

Како бренд амбасадор на брендот, Џорџ Клуни присуствуваше на свеченоста во Орландо, Флорида, заедно со својата сопруга Амал. 58-годишниот актер и 41-годишната адвокатка изгледаа елегантно додека позираа пред фоторепортерите.