Џон Вик ќе го добие ново продолжение

Џон Вик ќе го добие ново продолжение

Добро познатата акционата франшиза Џон Вик ќе го добие својот петти дел.

Џон Фелтхајмер посочи дека петтиот дел од филмот ќе биде снимен паралелно со четвртиот, чие објавување е планирано за 27 мај 2022 година.

Снимањето треба да започне на почетокот на следната година, а неговиот точен почеток зависи од обврските на првата ѕвезда на филмот – Киано Ривс.