„Џон Сноу“ пијан исфрлен од кафуле

„Џон Сноу“ пијан исфрлен од кафуле

Мамурлокот не е лесно да се преживее дури ни кога сте „обичен смртник”, а ако сте еден од познатите личности, можете да бидете сигурни дека вашето пијанство ќе го види целиот свет.

Тоа е токму она што се случи со 31-годишниот актер Кито Харингтон, кој ја толкува улогата на Џон Сноу во популарната серија Game of Thrones.

Харингтон беше прилично „релаксиран” за време на неговиот излез во Њујорк, кој заврши со кавги и исфрлање од кафулето.

Тој излезе, но наскоро се вратиl, по што бил буквално исфрлен.

Како сето тоа изгледаше, погледнете го видеото: