Џон Леџенд ќе стане татко

Џон Леџенд ќе стане татко

Џон Леџенд и Криси Тиген го очекуваат своето трето дете.

Тие среќната вест ја споделија преку видео запис, односно во спото за новата песна на познатиот пејач. Џон и Кристи ги имаат и 4-годишната Луна и 2-годишниот Мајлс.