Џиџи Хадид и Томи Хилфигер со нова колекција

Џиџи Хадид и Томи Хилфигер со нова колекција

Џиџи Хадид и Томи Хилфигер продолжува да соработуваат. По неколку колекции кои инстантно станаа хит, 22-годишниот модел и 66-годишниот дизајнер повторно ги израдуваа љубителите на модата.

И при креирањето на четвртата заедничка колекција, модното дуо остана верно на палетата црвено, бело и сино, која е препознатлива за дизајните на Хилфигер.

Инспирацијата за новите модни парчиња доаѓа од мото-трките.