Џиџи Хадид стана мајка

Џиџи Хадид стана мајка

Џиџи Хадид и нејзиниот партнер Зејн Малик станаа родители на девојче.

Веста ја споделија на инстаграмот на Џиџи со фотографија од малото бебе.