Џиџи Хадид и Зејн Малик се разделија

Џиџи Хадид и Зејн Малик се разделија

Ова го раскажуваат британските медиуми, а последен пат беа видени заедно во почетокот на ноември.

Во меѓувреме, љубителите на моделот и поп-ѕвездата откриваат дека тие не споделувале заедничките фотографии за неколку месеци. Покрај тоа, изведувачот повеќе не ја следи на Instagram.

Според Е! Њус, 23-годишната Џиџи и 25-годишниот Заин се грижат премногу за својата кариера и најверојатно ова влијае на распаѓањето на нивната врска.

Во моментов Зејн активно работи во студиото, бидејќи му претстои издавањето на неговиот нов албум, додека Џиџи се фокусира на своите обврски, посочува онлајн изданието.

Судејќи според постовите убавицата на социјалните мрежи, таа не беше деновиве со нејзиното момче. Адид се снимаше со нејзината сестра Бела и нејзината мајка Јоланда, но не и со Зејн.

Џиџи и Зејн излегуваа 2 години и 5 месеци. Потоа, во март 2018 година, тие објавија дека биле разделени, а потоа се смириле повторно.