Џиџи Хадид го покажа трудничкото стомаче

Џиџи Хадид го покажа трудничкото стомаче

Џиџи Хадид одлучи да сподели со фановите труднички фотографии.

25-годишната убавица објави црно-бели фотографии на кои го истакнува големото стомаче во последниот триместар од бременоста. Ова ќе биде прво дете на Џиџи со Зејн Малик.