Џиџи Хадид е бремена!?

Џиџи Хадид е бремена!?

Џиџи Хадид и Зејн Малик ќе станат родители.

Парот го очекува своето прво дете и дека Џиџи е во 20-тата недела од бременоста.

25-годишниот модел и 27-годишниот пејач неколкупати ја прекинуваа и обновуваа врската од 2015 година наваму.