Џесика Симпсон се породи

Џесика Симпсон се породи

Џесика Симпсон го донесе на овој свет нејзиното трето дете. Познатата телевизиска ѕвезда роди здраво девојче тешко 4,9 кг.

Среќната вест ја сподели самата Џесика заедно со првата фотографија од новороденчето кое го доби името Бирди Меј Џонсон.