Џесика Бил тренира за да ја одржува нејзината психа

Џесика Бил тренира за да ја одржува нејзината психа

Џесика Бил против тензиите во нејзиниот секојдневен живот се бори со спорт.

 

Актерката Џесика Бил призна дека редовните вежби се спас за нејзината психа во зафатениот секојдневен живот. 36-годишната ѕвезда често мора да ја балансира нејзината холивудска кариера со родителска грижа за нејзиниот 3-годишен син, Џастин Тимберлејк – Сајл. Сега, Бил призна дека нејзината тајна лежи во редовните вежби, бидејќи придонесува не само кон нејзината физичка, туку и на нејзината ментална здравствена состојба. “За мене, дури 30 минути вежбање или читање книга се прекрасни моменти. “Рече актерката во интервју за Entertainment Tunney, додавајќи дека неодамна нашла тивок агол дома, седејќи во ќебе и чаша чај во нејзината рака. Холивудската убавица очигледно се справува добро со балансирањето на многуте одговорности во животот штом дури беше избрана да стане и  портпарол на “Американ Експрес” во  кампањата “Да се  живее  животот” (Live Life) – акција, за  оние луѓе кои умеат со леснотија да ги мешаат личните интереси со кариерата.

“Продолжувам да се обидувам да ги комбинирам личните и своите должности секојдневно, бидејќи тоа е мојот живот. Ми се допаѓа идејата да ги инспирираме луѓето и да ги празнувам моментите во кои некој има храброст да каже:” Знаете што? Јас сум тука. Овој пат ќе направам нешто за себе “, коментира уште Бил.