Џесика Алба ги отвори вратите од својот дом

Џесика Алба ги отвори вратите од својот дом каде со сопругот Кеш Ворен и своите пет деца живеат во луксуз.

Куќата е купена пред 7 години, а Џесика вели дека било потребно многу труд за да изгледа вака како што е денес.