Џеси Џеј заврши во болница

Џеси Џеј заврши во болница

Џеси Џеј откри дека неодамна била хоспитализирана поради вртоглавица и губење на слухот на десното уво, поради мениерова болест.

Мениерот е состојба на внатрешното уво што може да предизвика ненадејна вртоглавица, гадење, губење на слухот и рамнотежа.

„Се разбудив целосно глува во десното уво, не можев да одам исправено, ми рекоа дека имам мениерова болест – додаде таа.

На Џеси и препишале лекови во болницата и ја испратиле дома. Лекарите и рекле да одмара многу дома.