Џенифер Лопез ја дочека новата година на Тајмс сквер

Џенифер Лопез ја дочека новата година на Тајмс сквер

Џенифер Лопез настапуваше на Тајмс сквер за дочекот на Нова година.

По тој повод неколку дена претходно таа се појави на улица во син фустан од Balmain за да го снима видеото за пред новогодишниот концерт, кој оваа година е посветен на здравствените работници. Како и секогаш изгледаше прекрасно.