Џенифер Лопез и Малума го објавија новиот спот за „Pa Ti“ и „Lonely“

Џенифер Лопез и Малума го објавија новиот спот за „Pa Ti“ и „Lonely“

Џенифер Лопез и Малума имаат две нови заеднички музички песни, „Pa Ti“ и „Lonely“.

Песните „Pa Ti“ и „Lonely“ ќе бидат дел од филмот „Marry Me“, во кој глумат и Џеј Ло и Малума. Погледнете го видео записот.