Џенифер Лопез го објави спотот за „In The Morning“

Џенифер Лопез го објави спотот за „In The Morning“

Џенифер Лопез навистина не застанува. 

После новогодишниот настап на Тимес Сквер таа без пауза работеше на снимањето на новиот видео запиз за последната песна „In The Morning“.

За спотот, Лопез вели: „Полно е со симболизам за мрачна еднострана врска и осознавањето дека не можеш да промениш никој друг… можеш да се промениш само себеси! Израсни свои крилја и замини од секој или сешто што не го цени навистина она што го нудиш.“