Џенифер Лопез драстично го промени својот изглед

Џенифер Лопез драстично го промени својот изглед

Кога станува збор за Џеифер Лопез и за нејзиниот стајлинг веќе не сме изненадени од ништо.

Но овојпат пејачката навистина успеа да не шокира сите со новиот изглед. Таа за потребите за фотографирање за во едно списание ја скрати својата долга коса.

На насловната страница, Џеј Ло има заводлив поглед, но нејзината влажна кратка коса ишарана со светли прамени.