Џенифер Лопез дизајнираше за Coach

Џенифер Лопез дизајнираше за Coach

Џенифер Лопез ја дизајнираше својата прва чанта за познатиот бренд Coach и при тоа сними фотосесија за најдобро да ја презентира својата креација.

Чантата е дизајнирана за дамите да можат да ја носат во секоја пригода.

„Се вљубувам во секоја компактна чанта што можам да ја ставам на рамото и рацете да ми бидат слободни. Затоа, навистина сакав оваа чанта да потсетува на мене. Да биде гламурозна и кул“ – вели Лопез.