Џенифер Анистон вака пазарува пред нова година

Џенифер Анистон падна во празнична еуфорија и неодамна беше фатена во масовно купување подарок во еден центар. И додека медиумите викаат за нејзиниот одделен љубовен живот, таа не се одвојува од овој човек.

Иако актерката се обиде да биде толку невпечатлива, таа не остане незабележана. Особено затоа што имаше свое обезбедување – тешко беше да не се забележи.

Имено, од неа цело време не се одвојуваше овој крупен човек на кој тешко кој би можел да му приде и парира. А и Џенифер во негово друштво сигурно се осеќа безбедно.