Џенифер Анистон и Адам Сендлер на премиера на „Murder Mystery“

Џенифер Анистон и Адам Сендлер на премиера на „Murder Mystery“

Џенифер Анистон докажува дека возраста не треба да нè ограничува кога е во прашање стилот. 50-годишната ѕвезда се појави на премиера во Лос Анџелес во кожен мини фустан и изгледаше фантастично.

На премиерата на „Murder Mystery“, Анистон позираше покрај Адам Сендлер со кого ги имаат главните улоги во филмот.

„Murder Mystery“ е мистерија-комедија и ќе започне да се прикажува на Netflix на 14 јуни.