Џенифер Анистон е новото заштитно лице на Vital Proteins

Џенифер Анистон е новото заштитно лице на Vital Proteins

Џенифер Анистон е новото заштитно лице во рекламната кампања на брендот Vital Proteins.

Анистон позира во спортски комбинации со краток горен дел, покажувајќи ја импресивната фигура на која многумина можат да ѝ позавидат.