Џеј Ло на концерт скоро па гола ( ВИДЕО )

Џеј Ло на концерт скоро па гола ( ВИДЕО )

Џеј Ло овој пат на својот концерт во Дубаи ја оставила публиката без текст, но не само поради пеењето туку и за нејзината облека за која зборуваат сите.

Пејачката Џенифер Лопез е позната по костимите кои ги носи на своите концерти, но на настапот во Дубаи ги шокирала сите со провокативната облека.

Џеј Ло на бината се појавила речиси гола, само една лента од тоалетата ги придржувала нејзините гради, а кога пејачката почнала да скока, на публиката во првите редови “не и било лесно”.