Џастин Тимберлејк стана татко

Џастин Тимберлејк стана татко

Џастин Тимберлејк и Џесика Бил го добија второто дете.

38-годишната актерка роди момче, а целата бременост беше чувана во тајност. Џастин и Џесика имаат уште едно синче, 5-годишниот Сајлас.